Geplaatst in Recensie

Hallo lieverd -Kim van Schie

Hoi,

Met dank aan Uitgeverij de Brouwerij mocht ik het boek Hallo Lieverd van Kim van Schie lezen. Vanaf vandaag, 25 maart 2017, is dit boek overal verkrijgbaar!

De cover
Heel mooi. Op de kaft staan Kim en haar dochter Pauline. De kleuren zijn heel warm waardoor de hele cover ook warm is. Van de hele kaft gaat daarnaast ook nog een rust uit! Ik denk zeker dat ik dit boek wel zou oppakken om te bekijken in de boekhandel.

Het verhaal

Flaptekst

‘Hallo lieverd’ is een spannend, vertederend en waargebeurd verhaal over hoe een jonge vrouw zich staande probeert te houden tijdens een heftige adoptieprocedure in Nigeria.

Overvallen door angst, corruptie en ziekte probeert ze met een dosis humor het plotselinge moederschap het hoofd te bieden. Daarbij leert ze waardevolle levenslessen over het loslaten van perfectie en controle.

Dankzij volledige openheid van de auteur over de strijd met zichzelf is dit verhaal een inspiratie voor anderen, ook buiten de wereld van adoptie en moederschap. Kwetsbaar, rauw en eerlijk.

Mijn mening
De auteursinformatie meldt: Kim van Schie is een echte verhalenverteller (…). Dit is zeker waar. Met een fijne schrijfstijl weet ze dit boek zeker tot een leesgenot om te toveren. Ik vloog met een enorme vaart door het boek. Het verhaal zelf is natuurlijk ook het vertellen waard. Het verhaal van liefde. Ik denk dat dat het beste woordje is, liefde! Een liefde van een moeder voor haar kind, dat van een vader voor zijn kind en dat van het kind voor haar (nieuwe) ouders. Dit boek is daarnaast ook nog eens een openbaring voor iedereen die niet tot nauwelijks weet wat adoptie inhoudt. Wachten, stress, boosheid. Elke emotie wordt aangewakkerd in zo’n procedure. Kim beschrijft erg mooi, hoe zij  en haar man dat allemaal hebben ervaren.
Ik geef met een heel fijn gevoel vijf sterren aan dit boek!

Hallo Lieverd
★★★★★

Hallo Lieverd hallo lieverd


Auteur: Kim van Schie
Uitgeverij de Brouwerij | Brainbooks
Pagina’s: 172
Non-Fictie
€20,-
Verkrijgbaar vanaf vandaag!!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s