Boeken

 

Boeken! 

peter en mo en de drugsbende
Peter en Mo en de Drugsbende

De elfjarige Peter en Mo zijn vrienden voor dik en dun. Ze trekken er altijd samen op en dan gebeuren er wel eens onverwachte dingen. Als de ouders van Peter naar een bruiloft zijn, gaat de telefoon. De beller denkt een andere Peter aan de telefoon te hebben. Peter krijgt een opdracht, maar van wie kreeg hij die? Samen met zijn vriendin Mo richt hij de misdaadclub ‘De Misdaadrekels’ op. Ze gaan op onderzoek en raken verstrikt in een drugszaak die ze niet hadden mogen ontdekken. Kunnen ze dit samen oplossen?
78 pagina’s
€14,95
Uitgeverij:  Boekscout-Yo ( te bestellen op: http://www.boekscout-yo.nl )

Dit boek heb ik geschreven tijden de jaren dat ik in groep zeven/acht zat. In groep acht stuurde ik het manuscript naar een uitgever die besloot het manuscript uit te geven. Zo was ik op 12 jarige leeftijd dus opeens een ‘schrijver’. Het boek verscheen op 24 mei 2013.

Samen met anderen!

bundel-stel-je-voor-dat
Stel je voor dat!

Deze bundel met bijna 400 verhalen is tot stand gekomen na de schrijfwedstrijd ‘Stel je voor dat’. Elke schrijver moest een verhaal van maximaal vierhonderd woorden schrijven. Alle verhalen zijn opgenomen in de bundel. Op pagina 319 vindt u het verhaal Spinazie, door Marc-Jan van Dam.

Deze bundel is te bestellen op http://www.heelnederlandleest.nl
373 pagina’s
€15,-
Uitgever: Heel Nederland Schrijft

Mijn verhaal heet Spinazie en gaat over een berjaarde vrouw en haar kinderen.

 

GrijzeKleverIn dit boek zijn de 25 beste verhalen van de schrijfwedstrijd ‘Grijze Klever’ opgenomen. Deze wedstrijd werd georganiseerd door Godijn Publishing. In het boek vindt u het verhaal ‘Nicotine. Nico. Tine.’ door Marc-Jan van Dam.
Deze bundel is te bestellen via de volgende link: https://www.godijnpublishing.nl/galerij-en-webshop/verhalenbundels/grijze-klever/
289 pagina’s
€14,95

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s